Det finns fina möjligheter att spela tennis i Närpes. På sommaren har vi tre spelplaner i centrum och även planer i byarna. Under inomhus säsongen spelar vi i simhallens stora gymnastiksal. Den som är intresserad av att lära sig spela är välkommen oberoende av ålder. Vi erbjuder kurser och träning för alla över 5 år, inklusive vuxna som på äldre dar vill ta vara på en motionsform som kan utövas oberoende av ålder. Man kan inleda sin tennis även som pensionär. För de yngsta har vi föräldra-barn tennis.

Träff ordnar träningar och tävlingar för alla intresserade på var och ens egen nivå året runt. De lokala tävlingarna ordnas för unga spelare lika väl som för seniorer. Man kan själv bestämma om man t.ex. bara går in för litet motion, eller om man vill träna och tävla med större ambitioner.

Den som vill satsa på mera ambitiös träning kan se att vi under 50 års verksamhet har nått många nationella meriter och medaljer. Det är alltså fullt möjligt att bygga upp en idrottskarriär om man är beredd att satsa.

Den som önskar sig mera med Tennisföreningen Träffs verksamhet kan kolla vår hemsida ( www.trafftennis.fi) eller kontakta oss via
email eller telefon. Erbjudandet gäller när som helst under året. Ni kan även läsa om vår verksamhet i vårt årliga Träffblad.

Välkomna att pröva på glädjefull tennis och nyttig motion och idrott.