Liikuntakampanja ”Kunnossa kaiken ikää” alkaa maanantaina 22.4. Tällä kaudella kampanjaa on laajennettu digitaalisella kampanjalla.

Liikuntakampanja Kunnossa kaiken ikää alkaa maanantaina 22.4 ja jatkuu sunnuntaihin 25.8.2024 asti. Kampanja on avoin kaikille osallistua, eikä tarkkoja suoritusvaatimuksia ole. Yksi suoritus päivässä saa kirjata. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pyörä!

Osallistut kampanjaan tekemällä merkinnän vihkoon, joka löytyy liikuntalaatikoista, jotka ovat hajallaan Närpiössä. Liikuntalaatikot erottaa I Form För Livet -tarralla.

Kartta liikuntapostilaatikoiden sijoituksista

UUTUUS! Liikuntakampanjaa laajennetaan kaudella 2024 samanaikaisella digitaalisella kampanjalla.
Digitaalisessa kampanjassa voit osallistua rekisteröimällä kävely-/juoksu-/pyöräilytoimintasi liikuntasovellukseen, esim. SportsTracker-sovellukseen. Tämä toiminta voidaan suorittaa ja rekisteröidä myös paikoissa, joissa liikuntalaatikoita ei ole sijoitettu. Kampanja toteutetaan samaan aikaan perinteisen kampanjan kanssa, eli 22.4.-25.8.2024. Kun kampanja-aika päättyy, raportoit suorituksesi ottamalla kuvakaappauksen sovelluksen kuukausirekisteröinnistä kolmelta kuukaudelta. Kuvat ja yhteystiedot (nimi, osoite ja postinumero) lähetetään sähköpostitse urheiluvastaava Ida Hautaojalle (etunimi.sukunimi@narpes.fi) viimeistään 31.8.24. Lähetetyssä sähköpostiviestissä voi samalla antaa palautetta mahdollisuudesta osallistua digitaalisesti kampanjaan ja ehdottaa parannuksia tulevia kampanjoita varten.

Lue lisää Kunnossa kaiken ikää -liikuntakampanjasta täältä.