Päikky

Närpiön kaupungin varhaiskasvatuksessa käyttää Päikky-järjestelmää, joka on lasten hoitoaikojen suunnittelu- ja seurantaohjelma.
Päikky on suunnattu vanhemmille ja sitä käytetään lapsen hoitoaikojen suunnitteluun ja seurantaan varhaiskasvatuksessa. Lapsen saapuessa päiväkotiin hänet kirjataan yksikön puhelimella sisään ja haettaessa kirjataan ulos.

Suunnittele lapsen varhaiskasvatuksessa viettämä aika mahdollisimman tarkasti. Lapselle Päikyssä suunniteltuja aikoja käytetään perustana henkilöresurssien kohdentamiselle, lasten toiminnan suunnittelulle ja henkilökunnan työvuoroille sekä tilattavien aterioiden määrälle.

Ota huomioon, että lapsi ei voi käyttää koko kuukauden tunteja aloittaessaan tai lopettaessaan varhaiskasvatuksessa kesken kuukauden.

Päivähoitomaksun määrittämisen perustana olevat tasot ovat seuraavat:

Enintään 60h/kk (1-14h/viikko)

Enintään 86 h/kk (15-20h/viikko)

Enintään 115h/kk (21-27 h/viikko)

Enintään 149 h/kk (28-34 h/viikko)

150h tai enemmän/kk (vähintään 35h/viikko)

Päikky-järjestämän tarkoitus on tahostaa hallintoa ja siten vapauttaa enemmän aikaa lapsiryhmässä tehtävälle työlle. Rekisteröintiä käytetään kuukausimaksun laskutuksen sekä henkilökunnan resursoinnin perustana. Lisätietoa Päikky-järjestelmästä saa yksiköistä.