Efraim

Effektiverat serviceboende för 22 äldre med varierande vårdbehov. Personalen består av enhetsledare, sjukskötare, primärskötare, närvårdare, hemvårdare och hemhjälpare.

Efraim ingår i den distansläkarservice som upphandlas via K5. Det betyder att företaget Pihlajalinna ansvarar för läkartjänsterna på Efraim dygnet runt. Var tredje månad besöker Pihlajalinnas läkare Efraim. Anhöriga får då gärna delta om de så tycker. Övriga tider kan personalen kontakta Pihlajalinnas jourhavande läkare dygnet runt via telefon.

På Efraim finns rum avsedda för en person, alla har eget wc och 4 av rummen har egen dusch. Sjukhussäng ingår i grundavgiften men rummen möbleras med egna möbler för att göra tillvaron så trivsam som möjligt.

Frukost, lunch och middag serveras i gemensam matsal. Eftermiddagskaffe och kvällsmål serveras i samlingsrum eller till klienternas egna rum.

Vår målsättning är en trygg, hemlik miljö med aktiviteter som passar de äldres behov och respekt för deras medbestämmanderätt. Vi ordnar regelbundet bingo, högläsning, rörelseträning, utevistelse och festliga tillställningar. Dam/ herrfrisör och fotvårdare besöker oss enligt behov. Vi har många lättlästa böcker att låna.