Du är här

Sportlov 2021

Sportlovsprogram 2021

VARGBERGET
Fira sportlov med långlopp och skidorientering
I samband med sportlovsveckan arrangerar vi två skojiga aktiviteter för skidåkande barn och unga på Vargberget. Dessa två aktiviteter arrangeras från lördag 27.2 till on 3.3.
Goljatspåret – öppet spår på Vargberget med två olika bansträckningar. För de mindre Lilla Goljatspåret på ca 4 km och för äldre Stora Goljatspåret på ca 12 km, båda med start och mål vid bastun.  Långloppsåkaren väljer själv efter egen skidförmåga vilken sträcka han/hon kör, ingen tidtagning. De olika bansträckningarna är utmärkta i terrängen, ett och annat skojigt och klurigt kan dyka upp längs spåret.  

Skidorientering
Passa på och testa skidorientering på Vargberget. Det finns två olika banalternativ att välja mellan. En  väldigt enkel nybörjarbana på ca 1,5 km och en lite svårare bana på ca 4 km. Man får starta när man vill och det är ingen tidtagning. Kartor finns i en låda i utefarstun till dambastun. Vid varje kontroll finns en bokstav, när du besökt alla kontroller får du klura ut vilket ord bokstäverna leder till.
Bland alla deltagare som registrerat sin medverkan via sportlovsformuläret på www.kraftskidor.fi alternativt www.nok.fi utlottas priser.
Arrangör: Kraft Skidor & Närpes OK
Välkommen med både liten och stor!

Bowlinghallen har sportlovsöppet:
Måndag      1.3               13.00-20.00
Onsdag       3.3               13.00-20.00
Torsdag      4.3               13.00-20.00
Obs! Förhandsbokning krävs. Ring och boka tid. Tel: 06-2243152

Simhallens öppettider i sportlovsveckan
Måndag - fredag kl 14-21
Lördag kl 9-16

Fritidsbyråns sportlovsbingo 27.2-7.3
Häng med på sportlovsbingo! Alla som fyller 2 rader (5 i rad vågrätt,lodrätt eller diagonalt) har möjlighet att delta i utlottningen av 10 ggrs simkort till simhallen. Man deltar i utlottningen genom att senast 11.3.2021 sända in en bild på sin sportlovsbingobricka per e-mail till Idrottssekreterare Ida Hautaoja på adressen ida.hautaoja@narpes.fi eller lämna in den till Stadshusets postlåda (Kyrkvägen 2). Sportlovsbingobrickan finns här på sidan under bilagor.  Bingobricka kan även avhämtas från Simhallen. På stadens hemsida finns tips på motionsställen. Motonsställen i Närpes