SAMSERVICEBYRÅN I NÄRPES

Vid en samservicebyrå tar man emot och ger ut handlingar, ger råd om hur ett ärende inleds och om behandlingen av ärenden samt användarstöd för elektroniska tjänster.

Samservicerådgivaren betjänar kunder, tar emot handlingar och guidar i användningen av e-tjänster. Vid samservicebyrån erbjuder staden, FPA och Österbottens TE-Byrå sina tjänster. Samservicebyrån finns i före detta ämbetsverkshuset, Närpesvägen 4.

FPA har mottagning utan tidsbokning onsdag kl. 9-12 och kl. 13-15 samt torsdag-fredag kl. 9-12 och mot öppet tidsbokning torsdag-fredag kl 13-15. Österbottens TE-byrå har öppet tisdagar mellan kl 9-12 och kl 13-15, övriga dagar öppet enligt tidsbokning.

Samservicerådgivaren betjänar dagligen mellan kl 9-12 och kl 13-15, samservicerådgivaren kan nås på

tel nr. 040-1600 700 eller e-postadress: samservice(a)narpes.fi