Aktuellt

Närpes vuxeninstitut Närpiön aikuisopisto är här: Centralplan, Närpes.
Kursstart för seniorgymnastik idag på förmiddagen i motionsparken! Ett glatt gäng tränade kondition, rörlighet, styrka, balans och skrattmuskler! Härligt att vi kan vara på gång igen med grupper!
Igår avslutade konstverkstaden läsåret. Ett annorlunda läsår kan vi sammanfatta, en stor del av undervisningen har varit på distans. Då deltagarna kom in i den nya undervisningsformen så har även det fungerat bra och varit givande. Deltagarna har varit kreativa på olika sätt i sin hemmiljö men varit uppkopplade med sina kurskamrater och kursledaren varje måndag och tisdag. Här får ni smakprov från Mikaelas digitala kursbesök förra veckan, deltagarna har jobbat med stuvbitar av tyg, akvarell och akryl. Till hösten välkomnar vi deltagarna, gamla och nya, till våra nya kurslokaler i centrum av Närpes!
Fr.o.m. nästa vecka kan utomhuskurser ordnas i grupper med max 10 personer ☀️ Därmed blir det aktuellt med några vårkurser de kommande veckorna! Det finns några platser kvar på hundkursen som startar på måndag, så intresserade kan fortfarande anmäla sig! Sen blir det utomhusmotion på Våra vandringsleder och Trappträning. Vi önskar er välkomna med och en trevlig helg!