Sydösterbottens ishall "Hallis"

Ishallen Hallis som byggdes 1995 upprätthålls av ett aktiebolag; Ab Sydösterbottens ishall med Närpes stad som majoritetsaktieägare. Ishallen öppnar i början av augusti och stänger i regel per den sista mars. Under sommaren är det möjligt att boka ishallen för olika event.

Allmänhetens istider samt tränings- och matchturer för föreningar framgår i ishallens kalendern (klicka här). Då det står "allmänhetens istid" i kalendern så är isen öppen för vem som hellst att skrinna. I ishallen är det gratis att skrinna på allmänhetens tid.

Ishallen står till förfogande under skoldagar dagtid för skolor, dagis och eftermiddagsverksamhet och på kvällen och helger för lag och allmänheten. Lärare och ledares bokningar riktas åt idrottssekreteraren per mail ida.hautaoja [at] narpes.fi .  Meddela tid och datum. Övriga bokningar riktas till Kraft Ishockey.  Alla bokade tider framkommer av ishallens kalender (klicka här)

Vänligen uppmärksamma följande ordningsregler i ishallen: Användning av hjälm är obligatoriskt för alla som är på isen. Inga skor på isen.
För de minsta som håller på att lära sig skrinna; På avbytarbåsens sida finns stolar som de minsta kan ha som stöd på isen.