Aktuellt

På vuxeninstitutet trappar vi ner och börjar blicka mot semester. Trevlig sommar önskar vi er alla! Och stort grattis till vinnarna av presentkort till Närpes teater - Anna-Lena Ronkanen, Ann-Christine Ekroos, Nina Hakala och Susanne Wester.
Nyss sändes vårt sista nyhetsbrev för läsåret 2017-2018 ut. Vi tackar alla deltagare, lärare och samarbetsparter för det gågna året och önskar er alla en fin sommar. Som avslutning på läsåret kan vi i samarbete med Närpes teater lotta ut presentkort till deras sommarpjäs "Lemmy badade aldrig i Närpes å". Gilla detta inlägg, följ oss på Facebook och för ökad vinstchans följ oss även på Instagram! Vi har fyra presentkort som lottas ut! Lycka till och trevlig midsommar!
Personalen har idag samlats i Björköby för att starta ett gemensamt projekt med övriga institut i regionen. Marknadsföring är innehållet för dagen.
Här kan du bekanta dig med Maggie som ska hålla kursen Naturens skafferi nu i vår
Till Blogoteket kan du komma varje gång du känner att du har fastnat i ett blogghjul. När du läser samma gamla bloggar om och om igen och behöver nya fräscha ansikten i ditt flöde.Läs mera om Blogoteket här.