Yhdistykset, osallistukaa virkistyspäivään!

Virkistyspäivä. kuva.

Tervetuloa osallistumaan Virkistyspäivään 27.5.2023 klo 11-14 Mosedalin urheilualueelle. Olisiko yhdistyksesi kiinnostunut osallistumaan? Ilmoittautukaa meille ja lähettäkää mahdolliset tekstit käännettäväksi 4.5. mennessä!

Toivomme, että mahdollisimman moni yhdistys osallistuu Virkistyspäivään ja saapuu paikalle esittelemään Närpiössä tarjolla olevaa monipuolista yhdistystoimintaa.

Virkistyspäivä on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan ja mahdollisesti liittymään mukaan mukavaan yhdistystoimintaan.

Tapahtumassa on tilaa järjestää erilaisia kokeilumahdollisuuksia tai pop-up -aktiviteetteja sekä pystyttää yhdistykselle oma pöytä. Vapaa-aikaosasto järjestää paikalle suuren teltan, johon yhdistysten pöydät (noin 120×60 cm) voidaan sijoittaa.

Tapahtumassa järjestetään päivän aikana opastettuja kierroksia tulkin avulla vietnamiksi ja pyrimme järjestämään tulkkauksen myös ukrainaksi.

Yhdistyksillä on mahdollisuus käännättää tapahtumaa varten teksti (enintään 500 merkkiä) ainakin vietnamin kielelle, ja pyrimme järjestämään käännöksen myös ukrainan kielelle. Kun teksti on käännetty, se lähetetään takaisin yhdistykselle, jolloin voitte käyttää sitä haluamassanne muodossa.