Olet tässä

Vapaat työpaikat

Työpaikkoja

Närpiön kaupunki julistaa haettavaksi uuden vapaa-aikajohtajan viran. Kaupungin uudella vapaa-ajan ja vapaan sivistystyön osastolla on paljon kehitysmahdollisuuksia ja vapaa-aikajohtajan tehtäväalue on laaja.

Työpaikkoja

Kanslisti toimii kaupungin tekniikan ja yhdyskuntarakentamisen osastolla hankintapäällikön alaisuudessa. Työsuhde alkaa 1.12 2022 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on kokopäivätyö, 36,25 h/v.

Kanslistin työtehtäviin kuuluvat:

Työpaikkoja

Närpiön kaupungin tekninen lautakunta hakee siivouspalveluihin laitoshuoltajaa. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on osa-aikatyö, 20 h/v, sijainti työsuhteen aluksi Finbyn päiväkodin siivouspalveluissa.

Työpaikkoja

Närpiön kaupungin tekninen lautakunta julistaa haettavaksi siivoustyönjohtajan viran teknisen osaston siivouspalveluissa. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 1.12 2022 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on kokopäivätyö, 36,25 h/v.

Työpaikkoja

Närpiön kaupungin tekninen lautakunta hakee siivouspalveluihin kahta (2) laitoshuoltajaa. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on osa-aikatyö, 30 h/v, sijainti työsuhteen aluksi Närpiön terveyskeskuksen palveluasumisyksiköt.

Työpaikkoja

Kiinnostaako keittiötyö?