Kuntaliitosselvitys jatkuu hyvässä hengessä

LEHDISTÖTIEDOTE 15.10.2018 

Kuntaliitosselvitys jatkuu hyvässä hengessä

Kaskisten ja Närpiön kaupunkien kuntaliitosselvityksen yhteinen johtoryhmä kokoontui Närpiössä maanantai-iltana. Neuvotteluiden keskeisiä aiheita olivat kuntaliitoksen yhteiset edellytykset sekä organisaation muodostaminen ja palveluiden järjestäminen yhteisessä kaupungissa.

Todettiin, että valmistelutyö eri organisaatiomallien ja palvelurakenneselvitysten suhteen on toteutunut hyvässä yhteistyössä kaupunkien johtavien viranhaltijoiden kesken, mutta työ on aikaavievää ja sitä tehdään samanaikaisesti muun työn kanssa.

- Kuntaliitosselvitys jatkuu hyvässä hengessä mutta työn laadun varmistamiseksi on aikataulua sopeutettava, sanoo Närpiön kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mikaela Björklund.

- Tämä tarkoittaa sitä, että jatkamme selvittämista ja neuvottelua, mutta siten että aikataulussa otetaan huomioon muutkin tehtävät työt, erityisesti nyt talousarvioiden laatimisaikaan, sanoo Kaskisten kaupunginhallituksen puheenjohtaja  Carl-Gustav Mangs.

Yhteinen johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran 5.11.2018 klo 17.00 Kaskisissa. Kokouksessa vahvistetaan tarkastettu aikataulu tulevalle selvitystyölle.

Lisätietoja:

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mikaela Björklund, puh. 050 358 4684, mikaela.bjorklund [at] abo.fi

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Carl-Gustav Mangs, puh. 040 50 23 446, cgmangs [at] anvianet.fi