Yritystoiminta

Kuva: 

Luvat

Yritystoimintasi ehkä vaatii jonkin viranomaisen luvan. Pyrimme Dynamon yritysneuvonnan kautta tiedottamaan, millaiset säännöt luvansaantiin liittyvät ja miten luvanhaku hoidetaan.

Ota yhteyttä: Yritystalo Dynamo, Närpesvägen 2, 64200 Närpiö
Puh. 06-2243620
S-posti: dynamo(at)dynamohouse.fi

Sivu

Yritystuet

Yritystoimintaan on mahdollista saada erilaisia tukia. Yleisimpiä ovat investointi-, startti- ja kehitystuet. Suoria tukia haetaan useimmiten ELY-keskuksen kautta. Myös Pohjanmaan Leader-ohjelma tarjoaa tukimuotoja yrityksille.

Erilaiset yleiset kehittämishankkeet voivat edistää osaamisen kohottamiseen tähtääviä toimenpiteitä taloudellisesti epäsuoralla tavalla.

Finnvera tarjoaa edullisia rahoitusmahdollisuuksia.

Sivu

Perusta oma yritys

Ota yhteyttä Yritystalo Dynamoon, jos haluat perustaa oman yrityksen tai jos sinulla on idea, josta voisi kehittää yrityksen. Olet tervetullut ajatuksinesi ja ideoinesi. Dynamon yritysneuvoja antaa palautetta ideoistasi ja vastaa kysymyksiisi. Yritysneuvojat kertovat yrityksen käynnistysprosessista, rahoituksesta, luvista jne.

Ota yhteyttä: Yritystalo Dynamo, Närpesvägen 2, 64200 Närpiö
Puh. 06-2243620
S-posti: dynamo(at)dynamohouse.fi
www.dynamohouse.fi

Sivu

Yritystoiminnan käynnistäminen Närpiössä

Haluatko käynnistää yritystoimintaa Närpiössä? Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy tukee, neuvoo ja ohjaa eri vaiheissa. Dynamo auttaa tiedottamisessa ja pyrkii yhteistössä kanssasi löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut yritystoiminnan käynnistämiseen ja toteuttamiseen.

Kaupungilla on tarjolla hyviä vaihtoehtoja liike- ja teollisuustonteiksi. Lisäksi kunnallinen palvelutaso on hyvä ja Dynamonetin laajakaistaverkko tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet viestintä- ja it-toimintaan.

Sivu