Muistutus infotilaisuudesta 1.2.2023 sekä alustava tukitaulukko

Liittenä vuoden 2023 alustava pinta-alatukien taulukko
Olemme keränneet tämän hetken tietojen mukaiset tukitasot perinteiseen alustavaan tukitaulukkoon. Taulukkoa tehdessä kaikista ehdoista ja tuista ei ihan vielä ole päätöksiä, sen takia toivomme että otatte huomioon että ne ovat alustavia tietoja.

Muista osallistua infotilaisuuteen keskiviikkona 1.2.2023 kl 19, kerromme uuden ohjelmakauden pinta-alatuista Teams-kokouksessa, osallistu tämän linkin kautta: Koulutustilaisuuden kokouslinkki

Osallistujia ei ole ilmoittautunut seuraamaan lähetystä paikanpäällä Lappväärtin maataloustoimiston tiloissa tai Maalahden kunnantalossa, joten lähetystä ei näytetä tiloissa tuolloin!


Maatalouden sähkö- ja lannoitetuki
Monet miettivät varmasti maatiloille suunnitteilla olevaa sähkö- ja lannoitetukea. Maataloustoimistoissa emme tiedä asiasta sen enempää kuin mitä näillä sivuilla lukee: https://valtioneuvosto.fi/-//1410837/maatalouden-sahko-ja-lannoitetuki-lausunnoille
Tuen olemassaolosta ei siis vielä ole tehty päätöstä ja näyttää siltä että valtionkonttori tulee käsittelemään mahdolliset hakemukset, eli maaseutuelinkeinoviranomaisilla ei tule olemaan tehtävää hakemuksien osalta.

Yst. terv.

Närpiön kaupunki, maaseutuhallinto
(yhteistoiminta-alue Närpiö, Kristiinankaupunki, Maalahti, Korsnäs, Kaskinen)
https://www.narpes.fi/fi/tyo-elinkeinoelama-ja-matkailu/maaseutupalvelut/