Olet tässä

Lääkäri Närpiön terveyskeskus

Lääkäri Närpiön terveyskeskus

Tule LÄÄKÄRIKSI Närpiön terveyskeskukseen

Närpiön perusturvalautakunta julistaa seuraavan viran haettavaksi 01.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Närpiön terveyskeskus tarjoaa terveydenhoitopalveluja n 9 500 asukkaalle. Terveyskeskuksessa on 7 lääkärinvirkaa. Terveyskeskus on monipuolinen sisältäen omat röntgen- sekä laboratoriopalvelut. Erikoislääkäripalveluja tarjotaan muun muassa kerran kuussa terveyskeskuksessa vierailevan kardiologin ja keuhkolääkärin toimesta. Terveyskeskuksen akuutti- ja kuntoutusosastot (31 potilaspaikkaa) muuttivat uusiin laajennettuihin tiloihinsa joulukuussa 2019.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, ilmapiiriltään myönteisen ja savuttoman työpaikan, jossa sinulla on hienot mahdollisuudet kehittää ammatillista osaamistasi.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat sekä suunnitellut että akuutit lääkärikäynnit. On tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut perusterveydenhuollosta. Lisäksi vastuullasi on tarjota hyvää ja laadukasta hoitoa potilaillemme.

Luonteeltasi toivoisimme, että olet utelias, joustava, yhteistyöhaluinen ja tarkka. Kannat suurta vastuuta työstäsi, jonka hoidat itsenäisesti, mutta olet myös hyvä tekemään yhteistyötä tiiminä muiden ammattiryhmien kanssa. Painotamme erityisesti yksilöllistä soveltuvuutta tehtävään.

Kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimukset noudattavat lakia terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/94), laillistetun lääkärin pätevyys Suomessa sekä riittävät taidot molemmissa kotimaisissa kielissä.

Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme, että valittavalla lääkärillä on tartuntatautilain § 48:n mukainen rokotesuoja.

Kyseessä on kokopäivätyö, 38,25 h/v tai sopimuksen mukaan. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan, KVTES ja LS sekä Närpiölisä. Työsuhteessa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus
Hakemukset lähetetään sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta viimeistään 7.11.2021

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa johtava lääkäri Anna-Maria Sandberg, puh. 040 7287946, anna-maria.sandberg@narpes.fi

Närpiössä 15.10.2021