Työrinki

Alueellinen työrinki on lopettanut toimintansa Närpiössä, mutta toiminta jatkuu Pohjanmaan rannikkoseudulla 4H-kerhon alaisena nimellä Sydösterbottens Arbetspool/Sydpolen. Jos tarvitset apua kotitaloudessa tai jos olet nuori, joka haluaa ansaita rahaa, ota yhteyttä Anki Enqvistiin, puh. 050-5668485 tai ann-katrin.enqvist@fs4h.fi.

Kenelle Sydpolen suuntautuu?

Hukutko lehtikasoihin? Kaipaavatko puutarhakalusteet öljyämistä, kukkapenkit kitkemistä tai ullakko siivoamista? Tarvitsetko lapsenvahtia? Apua tavallisessa viikkosiivouksessa tai suursiivouksessa? Odottavatko pieneksi jääneet vaatteet hinnoittelua kirppistä varten vai kauhisteletko tiskaamista viikonlopun 60-vuotisjuhlien jälkeen?  Sydpolenin nuoret voivat ehkä auttaa sinua! Närpiön 4H laskuttaa 12 €/tunti ja maksaa työehtosopimuksen mukaista palkkaa nuorille. 

 

Oletko 14-29-vuotias ja huolestunut, että saatat jäädä ilman kesätyötä, tai koska lompakkosi on tyhjä? Sydpolenin kautta voit saada arvokasta työkokemusta ja ansaita taskurahaa samalla kun teet hyvän teon! Korvaus alan työehtosopimuksen mukaan.