Hyödyllistä tietoa kurssin alkaessa

Syyslukukauden kurssit esitellään elokuun lopussa. Vuodenvaihteessa ilmestyy uusi kurssiohjelma, jossa esitellään kevätkauden kurssit. Kurssiohjelma lähetetään Närpiön kaikkiin kotitalouksiin.

Syyslukukausi 2016 alkaa torstaina 8.9 ja kevätlukukausi maanantaina 9.1. Kurssitoiminta keskeytyy 20-24.10 syysloman ja 27.2-3.3 hiihtoloman ajaksi.

Maksut
Kurssimaksut laskutetaan (ei koske luentoja). Kurssimaksua ei makseta kurssinvetäjälle kuten aikaisemmin vaan saat laskun kotiin kurssin alettua. On tärkeätä ilmoittaa osoite ja puhelinnumero sekä henkilötunnus kurssiilmoituksen yhteydessä. Luennot maksetaan paikan päällä.

Peruutukset
Kurssimaksu laskutetaan kokonaan jos jäät pois kurssilta etkä  ole perunnut osallistumistasi viimeistään kurssin tai luennon viimeisenä ilmoittautumispäiväna. Peruutukset tehdään suoraan kansliaan, ei kurssin vetäjälle.

Tietoa toiminnasta
Muutoksista ja lisäyksistä saa tietoa aikuisopiston kotisivulta www.narpes.fi/vuxeninstitutet sekä kaupungintalon ilmoitustaululta ja När-tv:stä.

Vakuutukset
Närpiön kaupungilla on yksityinen tapaturmavakuutus, minkä ansiosta aikuisopiston kursseille osallistuvat on vakuutettu. Vakuutus kattaa kursseilla sattuneet tapaturmat sekä asunnon ja kurssipaikan välillä sattuneet tapaturmat. Vakuutus ei koske yli 70-vuotiaita.

Todistus opinnoista
Ota yhteyttä kansliaan jos haluat todistuksen suoritetusta kurssista.

Materiaalikustannukset
Käytännön kursseilla ja ruoanvalmistuskursseilla maksetaan itse materiaalikustannukset suoraan kurssivetäjälle.

Tilauskoulutusta
Närpiön aikuisopisto järjestää maksullista koulutusta tilauksesta, esim. kaupungille ja eri yrityksille. Lisätietoja antaa kurssisuunnittelija, puh. 0400-736075

Liikuntapassi
Uutuus!  Liikuntapassin avulla voit joustavasti ja yksinkertaisesti osallistua eri liikuntaryhmiin. Lue enemään kurssiohjelmmasta sivulta 43.

Opintoseteli
Eläkeläiset, työttömät, maahanmuuttajat ja yli 25 vuotiaat henkilöt joilla on ainoastaan pepruskoulutus voivat osallistua alennuksella tai ilmaiseksi osaan kursseista.

Liikuntasetelit
Hyväksymme TYKY- ja SMARTUM-liikuntasetelit. Kerro ilmoittautuessasi että aiot käyttää liikuntaseteliä. Jätä setelit kansliaan viimeistään kahden viikon kuluttua kurssin alusta.

Arviointi
Kotisivullamme voit nimettömänä täyttää arviointilomakkeemme ja siten auttaa meitä kehittämään ja parantamaan toimintaamme.

Kurssitoiveet ja luentoideat
Voit vaikuttaa kurssitarjontaan. Kurssi- ja luentotoiveita voi toimittaa meille lukuvuoden aikana. Ota yhteyttä!